Mandelig gebied

Mandelig gebied

01-06-2020

Samen zorgen voor een fijne woonomgeving. Dat is vanaf het begin de insteek geweest van de vastgoedontwikkelaar. Koop je een woning in het Johannes Aupingkwartier, dan ben je tevens gemeenschappelijk eigenaar van een van de drie parkeerhoven en een aantal achterpaden.Met een bewonersgroep zorg je voor het onderhoud en in stand houden daarvan. Mandelig gebied, zo wordt dat genoemd. Jij, als toekomstige bewoner, kunt zo zelf invloed uitoefenen op het behoud en onderhoud van jouw woonomgeving. Met je bewonersgroep houd je het parkeerhof en de achterpaden veilig en netjes. Je kunt ervoor kiezen om werkzaamheden zelf uit te voeren, maar kunt er ook voor kiezen andere personen of partijen in te schakelen. Daarvoor maak je samen een spaarpotje, middels een kleine eigen bijdrage. Zoals bij een VvE, maar dan een stuk eenvoudiger!

Mandelig gebied

Doordat je samen met je buren verantwoordelijk bent voor je directe omgeving en je daarover dus in gesprek moet, leer je je buren kennen. Dat is goed voor de saamhorigheid in de wijk. Daarnaast  wordt het dankzij deze mandeligheid ook mogelijk dat elke bewoner in het Johannes Aupingkwartier een parkeerplaats dicht bij zijn woning heeft. Kortom, het mandelig gebied draagt op verschillende wijzen bij aan een fijne leefomgeving.

Je kunt een gratis magazine ophalen bij één van de verkopende makelaars waarin je meer informatie vind over dit onderwerp. Het magazine bevat ook inspiratie over de woningen, het woongebied, achtergrondinformatie en een uitgebreid stappenplan. Kortom; snel naar één van de verkopende makelaars!

Mandelig gebied