Nieuws

Het laatste Nieuws van het Johannes Aupingkwartier

Hoe komen de woningen eruit te zien en wanneer start de verkoop? Het laatste nieuws over de ontwikkelingen van Johannes Aupingkwarier in Deventer vind je hier.

16-09-2020

Fase 2 eind oktober in verkoop!

De voorbereidingen van de volgende fase zijn in volle gang! Eind oktober start de verkoop van Blok 8 en Blok 7. De komende tijd kunnen we steeds meer van deze woningen laten zien. 

Lees meer

15-09-2020

Wat houdt EPC 0 in?

De woningen in het Johannes Aupingkwartier zijn energieneutraal. Oftewel; de woningen wekken zelf de energie op die zij nodig hebben voor o.a. verwarming en warm water. 

10-07-2020

De verkoop is een groot succes!

De verkoop van de eerste fase van het Johannes Aupingkwartier is een groot succes. Van tevoren was er al veel belangstelling voor dit project. Dit bleef niet alleen bij belangstelling... De verkoop van de woningen gaat razendsnel! Er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar.

Verkoop
is gestart!

13-06-2020

De verkoop van blok 9 en 10 is gestart!

Vanaf dit moment kun je je inschrijven voor jouw droomhuis in het Johannes Aupingkwartier.

03-06-2020

Wat komt er allemaal kijken bij het kopen van een nieuwbouwwoning?

De aankoop van je nieuwe woning is een bijzonder moment. En, zeker wanneer je voor het eerst een woning koopt, ook best een spannend moment. Hoe gaat het in zijn werk?

01-06-2020

Mandelig gebied

Samen zorgen voor een fijne woonomgeving. Dat is vanaf het begin de insteek geweest van de vastgoedontwikkelaar.

22-05-2020

Wie was Johannes Auping?

Wie was nu eigenlijk de man naar wie het Johannes Aupingkwartier vernoemd is? En leeft, behalve zijn naam, ook zijn geest voort in het woongebied?

18-05-2020

De makelaars van het Johannes Aupingkwartier zijn...

Wil jij meer weten over het Johannes Aupingkwartier, het woningaanbod en/of de beschikbaarheid van de woningen?

06-05-2020

Pre-sale gestart

De pre-sale van de eerste fase is gestart. Tekeningen, impressies en kenmerken van de woningen staan nu op de website. Toon jouw interesse en blijf op de hoogte!

04-05-2020

Van beddenfabriek tot droomplek

Het Johannes Aupingkwartier is niet zomaar een woongebied. Achter de karakteristieke woningen en sfeervolle hoven gaat een bijzonder verhaal schuil.

30-04-2020

Artist impressions

De artist impressions van blok 10 (14 gevarieerde herenhuizen) en blok 9 (9 ruime stadswoningen) zijn gereed en vanaf vandaag te bekijken op de website.

01-04-2020

En de winnaar is...

'Het Johannes Aupingkwartier', deze naam is door Chantal uit Deventer bedacht. Een passende naam door de historie en de locatie. Voor wie de naamwedstrijd gemist heeft: In de eerste fase van de ontwikkeling van dit project, kon je meedenken over de naam voor deze nieuwe woonwijk.