Theater

Theater

09-10-2020

Alex Ieder Ander is gebaseerd op de allegorische figuren Elckerlijc, Jedermann, Everyman, Biedermann, Soldaat Schweijck, uit de literatuur. De eenvoudige mens die geconfronteerd wordt met het afbrokkelen van zijn vertrouwde leven, verlies van vaste waarden en materiele welvaart. De stuurloze man zoekend naar de uitweg uit deze chaotische tijd en onwaarschijnlijke omstandigen nam het publiek op sleeptouw. Het publiek maakte een reis met hoofdpersonage Alexander langs heel verschillende werelden. Benieuwd naar een sfeerimpressie bekijk foto's en video op de website van PlusLeo

De locatie an de Laan van Borgele leende zich hier perfect voor, door de grote hallen waren de verschillende werelden makkelijk te creeren. Het is niet de eerste keer dat PlusLeo een productie ontwikkelt en opvoert in één van onze locaties. In 2016 hebben zij de prodcutie ''lear niet'' in de Tropische landbouwschool in Deventer mogen opvoeren. Deze locatie wordt nu getransformeerd tot Nieuwlarenstein.

 

* Tijdens de voorstellingen zijn de coronamaatregelen in acht genomen. De locatie was groot genoeg om ruim 1,5 meter afstand te houden.  

Theater