Hoe gaat de verkoopprocedure?

Hoe gaat de verkoopprocedure?

07-04-2021

Op donderdag 8 april start de verkoop van de Stoere Starterswoningen van Blok 4 en 5 en de Verandawoningen van Blok 11 en 12. De start verkoop vindt online plaats. De verkoopinformatie is vanaf donderdag 8 april te vinden op de website. Let op: voor sociale koopwoningen geldt een afwijkende verkoopprocedure.

Verkoopprocedure sociale koopwoningen

De 2 Stoere Starterswoningen van Blok 4 woningtype F en de 7 Stoere Starterswoningen van Blok 5 zijn sociale koopwoningen. Hiervoor geldt een afwijkende verkoopprocedure.

Om in aanmerking te komen voor de sociale koopwoningen dien je een starter te zijn op de koopmarkt met een maximaal bruto jaarinkomen van het huishouden van € 50.000,-.

Wegens de enorme interesse in de sociale koopwoningen is het niet mogelijk om tijdens de inschrijfperiode meer informatie te verkrijgen dan op de website beschikbaar is. Er kan geen informatie afgehaald worden bij de makelaars.

 Alle verkoopdocumentatie inclusief inschrijfformulier is vanaf 8 april online beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in een sociale koopwoning? Dan heb je tot 15 april 12.00 uur de tijd om je in te schrijven.

Donderdagmiddag 15 april vindt er bij de Notaris een loting plaats voor de sociale koopwoningen.

Op vrijdag 16 april neemt de makelaar telefonisch contact op met de kandidaten die ingeloot zijn om een afspraak in te plannen voor een gesprek. In dit gesprek is alle ruimte om je vragen te stellen.

Hoe gaat de verkoopprocedure?

Verkoopprocedure vrije sectorwoningen 

Deze verkoopprocedure geldt voor de 2 Stoere Starterswoningen van Blok 4 woningtype E en de 10 Verandawoningen van Blok 11 en 12. 

Alle verkoopdocumentatie inclusief inschrijfformulier is vanaf 8 april beschikbaar op de website. De makelaars zijn op donderdag 8 april tussen 15:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Tevens is het mogelijk om op deze dag tussen 15:00 en 17:00 uur de verkoopinformatie op te halen bij de makelaars. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. 

Ben je geïnteresseerd in een vrije sector woning? Dan heb je tot donderdag 15 april 12:00 uur de tijd om je in te schrijven. Donderdagmiddag 15 april vindt de toewijzing plaats. Uiterlijk vrijdag 16 april neemt de makelaar telefonisch contact op met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen om een afspraak in te plannen voor een gesprek. 

Hoe gaat de verkoopprocedure?