Verkoopprocedure

Verkoopprocedure

10-05-2021

Op donderdag 20 mei start de verkoop van de allerlaatste woningen in Het Johannes Aupingkwartier! De start verkoop vindt online plaats. De verkoopinformatie is vanaf donderdag 20 mei te vinden op de website. Ga jij voor een Verandawoning in Blok 13 of voor een Ruime Stadswoning in Blok 1 of 2?

VERKOOPPROCEDURE
Alle verkoopdocumentatie inclusief inschrijfformulier is vanaf 20 mei beschikbaar op de website. De makelaars zijn op donderdag 20 mei tussen 15:00 en 17:00 uur telefonisch bereikbaar. Tevens is het mogelijk om op deze dag tussen 15:00 en 17:00 uur de verkoopinformatie op te halen bij de makelaars. Uiteraard volgens de richtlijnen van het RIVM omtrent het coronavirus. 

Ben je geïnteresseerd in een Verandawoning of een Ruime Stadswoning? Dan heb je tot donderdag 27 mei 12:00 uur de tijd om je in te schrijven. Een financiële check bijvoegen is een pré. De volgorde van inschrijving speelt geen rol bij de toewijzing. Het is dus niet wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Neem je tijd! Donderdagmiddag 27 mei vindt de toewijzing plaats. Uiterlijk vrijdag 28 mei neemt de makelaar telefonisch contact op met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen om een afspraak in te plannen voor een gesprek. 

Verkoopprocedure