Woningen

JA

de woningen zijn in verkoop!

JA

De verkoop is gestart!

JA

de woningen zijn in verkoop!

De woningen van Johannes Aupingkwartier

In het Johannes Aupingkwartier heb je een ruime woningkeuze. Het gevarieerde plan bestaat uit 121 woningen en 36 zorgappartementen. Koop en huur. En in verschillende prijsklassen. Ben je starter op de woningmarkt? Of heb je een beperkt budget? Wij bieden graag oplossingen om onze koopwoningen ook voor jou bereikbaar en betaalbaar te maken.

Eerste fase in voorbereiding!

Johannes Aupingkwartier wordt in verschillende fasen ontwikkeld. De eerste fase bestaat uit blok 10 en blok 9, gelegen aan de buitenrand van de wijk. De verkoop van deze blokken is nu gestart!

Blok 10 | 14 gevarieerde herenhuizen

Je eigen, unieke plek in het Johannes Aupingkwartier. Die vind je ongetwijfeld in één van de veertien herenhuizen in blok 10. De woningen hebben elk een eigen gevelindeling en -uitstraling. Daarbij variëren zij in breedte en in diepte. En wat dacht je van de ruimte? Met een gebruiksoppervlakte van ca. 135 tot ca. 161 m2 en drie volledige woonlagen zijn je indelingsmogelijkheden eindeloos. Zo kun je een royale leefkeuken inrichten op de begane grond en een riante woonkamer op de eerste verdieping. Eindelijk die gedroomde tweede badkamer realiseren. Een van de slaapkamers omtoveren tot hobby-, studeer- of speelruimte. Of het aantal slaapkamers uitbreiden van vier naar zes. Je buitenruimte bestaat uit een heerlijke tuin, met houten berging. Je auto parkeer je voor of achter de woning. Kortom: zeer ruime, luxe herenhuizen die jou van alle gemakken voorzien!

Woningen bekijken

Blok 9 | 9 ruime stadswoningen

Zie jij jezelf wel zitten in een ruime woning, maar hoeft een unieke gevel en uitstraling niet? Dan is de kans groot dat jij je droomwoning in blok 9 vindt. De negen stadswoningen in dit blok hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 143 m2 en diverse uitbouwmogelijkheden. Bovendien bestaan de woningen uit drie volledige woonlagen. Je hebt dus niet alleen veel ruimte op de begane grond en eerste verdieping, maar ook op de tweede verdieping! Naast een complete badkamer beschik je over vier ruime slaapkamers, die zijn uit te breiden tot maar liefst zes slaapkamers. Ideaal voor grote gezinnen of voor het realiseren van een hobby-, studeer- of speelruimte! Elke woning heeft een heerlijke, op het zuiden gelegen tuin met houten berging. Heb je een auto? Die parkeer je, lekker makkelijk, voor de deur!

Woningen bekijken

Energieneutraal

"Dat betekent dat de woning zelf zijn benodigde energie opwekt.
Dat is goed voor het milieu én voor je portemonnee!"

 

 

Weinig energielasten
Alle stadswoningen en herenhuizen in het Johannes Aupingkwartier worden gebouwd voor de toekomst. Jouw toekomst! Door onder andere goede isolatie en duurzame installaties is elke woning zeer comfortabel, en bovendien energieneutraal. Dat betekent dat de woning zelf zijn benodigde energie opwekt. Dat is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Zo levert een energieneutrale woning, bij sommige hypotheekverstrekkers korting op! 

Huurwoningen
Op het Johannes Aupingkwartier worden huurwoningen aangeboden. Op dit moment is daar nog geen informatie over bekend. Hou hiervoor deze website, de nieuwsbrief en social media in de gaten!