BLOK 1 en BLOK 2 | Ruime Stadswoningen

JA

Blok 1

JA

Blok 2

JA

Blok 2

JA

Blok 2

Blok 1 & 2

14 Ruime Stadswoningen in Johannes Aupingkwartier Deventer

Woon je in een van deze 14 ruime stadswoningen, dan maak je onderdeel uit van de stoere en stevige buitenrand van Johannes Aupingkwartier. Tegelijkertijd geniet je van duurzaam wooncomfort én heb je alle ruimte om je woondroom waar te maken!

 Herinnering aan het industriële verleden 

Om met het stoere karakter te beginnen: Blok 1 en 2 herinneren, elk op hun eigen manier, aan het industriële verleden van het gebied. Blok 1 doet dit vooral met zijn donkere metselwerk en eveneens donkere kozijnen met roedeverdeling. Bij Blok 2 bepalen de voorgevels het industriële karakter. Hun zadeldaken zijn geïnspireerd op de daken van de voormalige fabriekshallen.

Kenmerken blok 1 en 2

  • 4 tot 6 slaapkamers mogelijk
  • diverse uitbouw- en indelingsmogelijkheden
  • de begane grond is uit te bouwen met 1,20 of 2,40 meter óf kies voor een uitbouw van 1,20 meter over de drie woonlagen
  • parkeren doe je voor of achter de woning
  • inclusief complete badkamer en toilet met hoogwaardig sanitair en tegelwerk
  • energieneutrale woning (EPC 0)
Woonoppervlakte
Gebruiksoppervlakte ca. 135 m²
Achtertuin
Energieneutraal
Aantal woonlagen
3 volledige woonlagen
kaveloppervlakte
Kaveloppervlakte tot ca. 139 m²

Downloads

Er zijn momenteel geen downloads meer beschikbaar.

Zelf je indeling kiezen

Ruimte heb je in deze stadswoningen volop. Niet zo vreemd, als je bedenkt dat je maar liefst drie volledige woonlagen tot je beschikking hebt! Hierbij heb je de keuze uit diverse indelings- en uitbouwmogelijkheden. En wat ook heel fijn is: alle woningen hebben een diepe achtertuin met een houten berging en een achterom. Heb je een auto? De woningen van Blok 1 hebben een toegewezen parkeerplaats aan de achterkant en vrije parkeerplekken voor de deur. Bewoners van Blok 2 kunnen ook parkeren voor de deur.

Familie of koken?

Hoe deel jij je woning het liefst in? Heb je bijvoorbeeld een groot gezin of extra ruimte nodig voor een werk-, studeer- of hobbykamer? Droom je al langer van een grote leefkeuken en woon je graag ‘anders dan anders’ met een woonkamer op de eerste verdieping? Onze keuzepakketten helpen je daarbij! 

De pakketten zijn een bundeling van verschillende opties die we als pakket extra voordelig kunnen aanbieden. De opties zijn ook los te kiezen. Kijk voor alle mogelijke opties op de website of vraag de makelaar naar meer informatie. 

Pakket Familie
Kies je voor Pakket Familie? Dan krijg je enorm veel extra ruimte door een uitbouw over drie woonlagen. Ook krijg je een tweede badkamer én wel zes slaapkamers! Waarvan je makkelijk een werk-, studeer-, of hobbykamer kan maken. 

Pakket Koken
Kies je voor Pakket Koken? Dan wordt de hele begane grond ingedeeld als leefkeuken en op de eerste verdieping komt een royale woonkamer. Hoe uniek is dat!