BLOK 13 | Verandawoningen

Ja

In deze woningen is het
buitengewoon genieten

Ja

In deze woningen is het
buitengewoon genieten

Ja

In deze woningen is het
buitengewoon genieten

verkocht

Blok 13

14 Verandawoningen in Johannes Aupingkwartier Deventer

Genieten van een comfortabele, duurzame woning met één of twee eigen parkeerplaatsen. Fijn buiten zitten met schitterend uitzicht op de gezamenlijke binnentuin. En op elk moment van de dag een heerlijk zonnetje. Dat is wonen in Blok 13, in een van de 14 Buitengewone Verandawoningen.

Blok 13

  • onderhoudsarme veranda aan de voorkant van de woning met uitzicht op het groene autovrije binnengebied
  • brede knik- en hoekwoningen
  • riante tuinen op het zuiden met houten berging en achterom
  • inclusief 1 of 2 toegewezen parkeerplaatsen
  • inclusief luxe complete badkamer en toilet
  • energieneutrale woning (EPC 0) 
Woonoppervlakte
Gebruiksopp. tot ca. 128 m²
Achtertuin
Diepe achtertuin op het zuiden
kaveloppervlakte
Kavelopp. tot ca. 173 m²
EPC 0 norm
Energieneutraal

Aangename veranda en diepe achtertuin

Bijzonder aan deze woningen zijn natuurlijk de veranda’s aan de voorzijde van de woningen, die binnen en buiten dichter bij elkaar brengen. De veranda’s zijn bereikbaar via de voordeur en de openslaande keukendeuren. Doordat de veranda’s in staal zijn uitgevoerd, zijn ze onderhoudsarm. Voor nog meer buitengewoon woongenot hebben deze woningen een diepe achtertuin op het zuiden. De hele dag zon dus! Alle tuinen zijn voorzien van een houten berging. Ook zijn ze, heel handig, bereikbaar via een achterom.

Aangename veranda en diepe achtertuin
Grenzend aan fraaie binnentuin

Grenzend aan fraaie binnentuin

Aan de voorzijde grenzen de woningen aan het sfeervolle binnengebied. Vanaf je veranda kijk je dus fraai uit op deze groene oase, waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen op de natuurlijke speeltoestellen. De binnentuin leent zich eveneens bij uitstek voor een lekker stukje wandelen of een gezellig praatje met buurtgenoten.

Downloads

Er zijn geen downloads meer beschikbaar.

Duurzaam genieten

De Verandawoningen van Blok 13 zijn comfortabel en duurzaam. Zo zijn de begane grond en de eerste verdieping voorzien van vloerverwarming en met een EPC-waarde van 0 zijn ze energieneutraal. Met onder meer zonnepanelen voorzien ze in hun eigen energiebehoefte. Met andere woorden: de woningen wekken net zo veel energie op als ze in basis verbruiken. Klaar voor de toekomst dus!